HISTORIKK OM BÅRDSHAUGEN BARNEHAGE

Bårdshaugen barnehage er en foreldreeid barnehage som ble etablert i 1987. Barnehagen består av 25 aksjeplasser eid av foreldra.

Barnehagens første tilholdssted var i kjelleren på det som nå er Amfi senteret. Husleien var veldig høy og kommunen var i 1990 behjelpelig med å finne nye lokaler. Boligen Sæterhaug på Bårdshaugen ble delvis ombygd til barnehage.

I 2003 ble Sæterhaug solgt fra Surnadal kommune til Bårdshaugen barnehagen as.

I 2014 ble barnehagen påbygd. Det nye påbygget rommer hovedsaklig garderober, bad og små lekerom i begge plan. Samtidig ble nesten hele barnehagen oppgradert.

Høsten 2016 ble det bygd ny hytte for naturavdelinga vår i Sæterlia. Der er det innlagt strøm, vann og kloakk. Hytta inneholder kjøkken, oppholdsrom, gang og bad.

Fra media:

Trollheimsporten.no:

Åpningsfest på Bårdshaugen Barnehage (3. okt 2014)

Daglig leder: Ann Elin Øyen Løfald Epost: baabarne@online.no 957 67 873 Bårdshaugveien 25, 6650 Surnadal

For ansatte: Pålogging e-post